Szerző Téma: Igét kaptam az Úrtól  (Megtekintve 4592 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Fehér

• Globális moderátor
  • Újonc
  • Nem elérhető Nem elérhető
    • Profil megtekintése
Re:Igét kaptam az Úrtól
« Hozzászólás #75 Dátum: 2010. Március 01. - 12:38:17 »
Jak 2,13 "Mert az ítélet irgalmatlan ahhoz, aki nem cselekedett irgalmasságot, az irgalmasság viszont diadalmaskodik az ítéleten."

Ha jól értem a ma kapott Igét, számomra az a tanítás van benne, egy dolog, hogy valami igaz, egyértelmű, ... de hogy feltétlenül érvényt kell-e szerezni egy igazságnak, azt az irgalmasság mérlegére kell tennem!
Segíts meg ebben Istenem, mert nagy fogyatékosságom ez nekem! Ne felejtsem el a Te irgalmadat, ahogy az életemre nézel!
Naplózva
"Megvallom, én is azok közül való vagyok, akik gyarapodva írnak, és írva gyarapodnak" Kálvin

Fehér

• Globális moderátor
  • Újonc
    • Profil megtekintése
« Hozzászólás #76 Dátum: 2010. Március 06. - 11:17:47 »
"...és így szóltak hatalmas hangon: "Méltó a megöletett Bárány, hogy övé legyen az erő és a gazdagság, a bölcsesség és a hatalom, a tisztesség, a dicsőség és az áldás!" (Jel 5,12)

Ha bármikor elgondolkodnál az erőről, a gazdagságról, a bölcsességről, a hatalom és tisztesség kérdéséről vagy a dicsőségről és áldásról, gondolj erre az Igére, s kutasd hiteles forrásból, a Bibliából, jó értelmezésüket!
Naplózva
"Megvallom, én is azok közül való vagyok, akik gyarapodva írnak, és írva gyarapodnak" Kálvin

szj

• Újonc
  • *
    • Profil megtekintése
« Hozzászólás #77 Dátum: 2010. Május 30. - 21:10:46 »
"Taníts akaratod teljesítésére, Istenem!..."
Zsoltárok könyve 143:10a
+ + +
"...Eltávolították maguk közül az idegen isteneket, és az URat szolgálták.
Az ÚR pedig megelégelte Izráel nyomorúságát
."
Bírák könyve 10:16
Naplózva