A régi házunk új képe

Ha manapság bárkinek megemlítem a felújítás vagy lakásfelújítás kifejezést szinte mindenkinek az arcán rémületet vagy megkönnyebbülést látok. A rémület nyilván annak szól, hogy az ember tudja jól, hogy mennyire sok időt és energiát, na és persze pénzt igényel manapság egy felújításba belevágni, és mennyire nehéz tökéletes és biztos eredményt nyújtó kivitelezőket találni, a megkönnyebbülés pedig nyilván annak esetén érkezik felém, hogy ha valaki sikerrel vette nem olyan régen az akadályokat és meg tudta oldani ezt a nagyon nehéz és bonyolult feladatot. Én a párommal nem olyan régen döntöttem úgy, hogy a régi házunknak szeretnénk egy új színt adni, és belevágunk a felújítás megoldásába. Kettő hónapja pattant ez az ötlet ki a fejünkből, és azt mondhatom, hogy sajnos már most elegünk is van abból, hogy belevágtuk ebbe a feladatba.

Még úgy is, hogy az egyik legjobb budapesti kivitelező csapatot találtuk meg a festés és a gipszkartonozás feladatának megoldására, hiszen a genezisbau ha lehet olyat mondani, nem csak szakmailag teljesen profi, hanem emberileg is iszonyat kellemes a közös munka a szakembereikkel, és tanácsokkal is elláttak bennünket, hogy hogyan kezdjünk bele a megvalósításba úgy, hogy a végeredményben örömünket tudjuk lelni, és még a pénztárcánk se bánja meg nagyon.

Nem mondom, hogy a többi szakember szakmailag nem lett volna biztos és tökéletes eredményt biztosító eddig, azonban rengetegszer csúsztak a határidőkkel és nagyon sokszor olyan hangnemben beszéltek velünk, ami nálunk azt kell mondjam kivágta a biztosítékot. Ezzel szemben a Genezisbau tökéletes biztonsággal és eredményben dolgozott a festéssel és a gipszkartonozással egyetemben. A régi házunk így teljesen új képet és gyönyörű új arculatot kapott. Teljesen elégedettek vagyunk a végeredménnyel így, és örömünket leljük a házban és a szépségében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük