Egyedi vagy dobozos? A kérdés ma már nem kérdés!

A kérdés biztosan mindenki fejében felmerül. Hogyan válasszunk jól a két lehetőség között? Hiszen a weboldal készítés árak tekintetében hihetetlen különbségeket tapasztalhatunk egy dobozos és egy egyedi weboldal készítés esetében. Kinek melyik éri meg? Hogyan döntünk jól?

Általánosságban elmondható, hogy ha az ember egy dobozos, sablon weboldalt választ, vagy mondjuk egy jó ismerőssel csináltat egy weboldalt, persze olyan ismerőssel, aki azért látott már ilyet, és design tekintetében valóban szépen meg tudja oldani a feladatot, akkor nem igazán számíthat új látogatók bevonzására. Valóban költséghatékonyabb megoldás, hogy ha valaki online jelenlétet szeretne a vállalkozása számára, azonban elmondható az is, hogy hosszú távon sajnos csak költségként fog megjelenni, mert az értékesítést nem fogja tudni növelni sem egy termék eladás, sem pedig szolgáltatás nyújtás esetében. Miért? Mert a google keresések esetében a találati lista legvégén fog megjelenni az oldal. Persze hirdetni lehet, de már a hirdetések tekintetében is, a beállítási lehetőségek korlátozott száma és a felépítés, a weboldal motorikus szerkezeti hiányosságai megbosszulják magukat.

Pontosan ebben más egy egyedi weboldal. Egyrészt minden esetben piackutatási alapokra és versenytárs elemzésre épül. Nem maradhat ugyanis alul a versenyben semmilyen tekintetben. Másrészt profi szövegíró alkotja meg a weboldal szöveges tartalmának felépítését. Ez azért nagyon fontos, mert a google keresések ennek tekintetében fognak valakinek jól vagy kevésbé jól működni a találati listán elfoglalt hely tekintetében. Harmadrészt a felhasznált képi anyag valóban profi módon kerül megtervezésre. Hat az érdeklődő legfontosabb mozgatórugóira. Nem utolsó sorban pedig a tartalommarketing és SEO lehetőségeket maximálisan ki tudja használni egy ilyen egyedi weboldal készítés, hiszen mindig a rövid és hosszú távú vállalati célokhoz alkalmazkodva kerül kialakításra, már az első mozzanattól kezdve.

Ezek alapján tehát ha valaki új látogatókat és érdeklődőket szeretne bevonzani a weboldal segítségével, akkor bizony nem elegendő neki egy olcsón és gyorsan összerakott sablon weboldal, de egy olcsó weboldal, vagy ismerős által elkészített alacsony költségvetésű weboldal sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük