Számomra a legjobb választás

Az ember néha hiába szeretne bizonyos célokat elérni, egészen egyszerűen az élet nem ad hozzá megfelelő paramétereket. Én hiába is szerettem volna felköltözni a fővárosba, hiszen ingázáshoz túl messze volt a szüleim háza, ahol együtt éltünk, az albérlet pedig nekem túl drága volt, és egyszerűen nem tudtam volna megfizetni a lakhatásomat és a budapesti életet. Nem igazán tudtam ezért évekig lépni, hiába tudtam, hogy sokkal, de sokkal több lehetőség állna rendelkezésemre a fővárosban akár a karrier, akár a szórakozás szempontjából. Gondolom nem csak én küszködtem ilyen problémákkal, hiszen manapság már nem csak kiadó lakásokat, hanem bizony kiadó szobákat is lehet találni a budapesti ingatlanpiac kínálatában. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy újra megpróbálom.

Keresgélni kezdtem, és találtam is viszonylag gyorsan egy jó munkahelyet, ahol azonnali kezdést ígértek, nyilván nekem viszont szükségem volt még időre, mert nem rendelkeztem albérlettel. A Global Best Property Zrt. csapatát, a kiadoszobabudapest.hu oldalon találtam meg, és azt kell mondjam, hogy több mint rengeteg gyönyörű szobából tudtam válogatni már a honlapon is. Amikor felvettem velük a kapcsolatot segítőkészek és informatívak voltak, azért tudtam, hogy nem csak egy gyönyörű és tökéletes szobát, hanem profi és gyors segítséget is remélhetek tőlük, ezért bővebb tárgyalásokba kezdtünk. Amire szükségem volt, egy kiadó szoba 9 kerület területén, hiszen onnan még kényelmesen és gyorsan, akár bkv használata nélkül is el tudok menni a munkahelyemig.

Rekord gyorsasággal meg is találtuk ezt a szobát, és nemsokára be is költözök és el tudom kezdni az új életemet. Persze azért vidékre is vissza fogok járni, majdnem minden hétvégén meglátogatom a családomat, de a lehetőségekkel élni fogok itt fenn, a főváros területén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük